شما این محصولات را انتخاب کرده اید

سبد خرید

شناسه پست: 11078
بازدید: 1905

سیستم مدیریت محتوا

سیستم مدیریت محتوا ترجمه فارسی عبارت  content management system  است که cms مخفف آن است . سیستم مدیریت محتوا همان گونه که از اسمش معلوم است ، نرم افزار مدیریت محتوا است و به نرم افزارهایی گفته می شود که  قابلیت مدیریتی را در ثبت , بروزرسانی و ویرایش و بارگزدانی محتوا را فراهم می آورند .

اگر بخواهیم سیستم مدیریت محتوا را با زبان ساده برایتان توضیح دهیم ، میتوانیم بگوییم شما میتوانید یک وب سایت تقریبا کامل را با استفاده از سیستم مدیریت محتوا طراحی کنید .

فقط کافی است با شبکه مجازی و اینترنت و وب سایت ها آشنایی داشته باشید .

برترین سیستم های مدیریت محتوا

  1. wordpress – وردپرس : حدود بیشتر از 30 درصد سایت ها از وردپرس استفاده می کنند .  وال استریت ژورنال، نیویورک تایمز و CNN  نمونه هایی از سایت هایی هستند که از وردپرس استفاده میکنند.
  2. Joomla – جوملا : جوملا یک سیستم مدیریت محتوای بسیار انعطاف پذیر است .
  3. Drupal – دروپال : ویژگی های دروپال شبیه جوملا است ولی از تفاوت های بارز آن میتوان به سیستم طبقه‌بندی قوی‌تر و امنیت بسیار بالای آن اشاره کرد.
  4. Magento – مجنتو : سایت های معروفی از این سیستم مدیریت محتوا استفاده میکنند .  Nokia، Skype، Adidas ،Nike و Samsung نمونه هایی از آن هستند.
  5. Blogger – بلاگر : برای راه اندازی وبلاگ بسیار مناسب است و به دلیل اینکه توسعه یافته توسط گوگل است ، سئو بسیار بالایی دارد .

وردپرس

وردپرس برترین سیستم مدیریت محتوا به شمار می آید . انعظاف پذیری بالایی دارد و میتوان با استفاده از آن هر نوع وب سایتی را طراحی کرد .

طراحی سایت با استفاده از وردپرس بسیار آسان بوده و نیاز به تخصص خاصی ندارد ، کافی هست آشنایی در حد متوسط داشته باشید و وب سایت خود را راه اندازی کنید .

تاریخچه سیستم مدیریت محتوای وردرپرس به مت مولنوگ برمیگردد . مت مولنوگ پایه گذار وردپرس است که در 27 مِی سال 2003 آن را به صورت رسمی ارائه کرد . در اوایل مورد توجه بلاگر ها بود اما بعد ها گسترش یافت و سایت های شرکتی و فروشگاهی هم با استفاده از آن طراحی شدند .

برتری وردپرس

اما دلیل برتری وردپرس نسبت به سایر سیستم های مدیریت محتوا چیست ؟

وردپرس طی بروزرسانی های زیاد و پی در پی به امنیت مناسب رسیده و با استفاده از پلاگین های اضافی مخصوص امنیت ، میتوان به امنیت مناسب در وب سایت خود دست یافت.

وردپرس دارای تعدادی زیاد قالب و افزونه است . تعدادی از آن ها رایگان است که میتوانند مورد استفاده قرار بگیرند .

  • قالب  چیست ؟  قالب یا پوسته ، به عبارتی بخش ظاهری سایت هست با نصب قالب و شخصی سازی آن ، کار طراحی ظاهر سایت تمام میشود و میتوان به سراغ امکانات دیگر رفت .
  • افزونه چیست ؟ افزونه یا پلاگین ، قابلیت ها و امکانات زیادی را به سایت ما اضافه میکنند . تقریبا الان هر نیازی که در سایت وردپرسی خود داشته باشیم ، افزونه ها آن را برایمان فراهم میکنند .

وردپرس رابطه خوبی با موتورهای جستجو دارد ، این به این معنی است که میتوانید سئویی با کیفیت بسیار بالا داشته باشد . افزونه هایی نیز در این زمینه برای افزایش سئو ارائه شده اند.

یادگیری وردپرس

یادگیری آن بسیار آسان بوده و فقط نیاز به کمی زمان و تمرین دارد .

آموزش های زیادی در این زمینه ارائه شده اند که حتی میتوانید به صورت رایگان یادبگیرید و شروع به طراحی سایت خود کنید .

هزینه طراحی سایت با استفاده از وردپرس

هزینه طراحی سایت با استفاده از وردپرس بسیار کمتر از سایر روش ها می باشد . طراحی با استفاده از کدنویسی هم به شخص متخصص نیاز دارد و هم به زمان زیادی نیاز دارد . اما وردپرس کار را راحت کرده است و تقریبا همه چیز آماده است و فقط باید کانفیگ و شخصی سازی شوند .